Welkom bij SinterKlaas Tips


Heerlijk beauty dagje

Sinterklaastips.net, de beste sinterklaasideeën
» Op prijs zoeken


Op thema zoeken


ZOEK CADEAU

Pagina 1 van 3

Bodypainting!

Laat u eens mooi beschilderen en zet uzelf in de spotlights! Met behulp van penselen, sponzen, kwasten, handen en airbrush wordt uw lichaam met verf bedekt. Het lichaam als een prachtig kunstwerk!
Meer info Bestellen €150.00

Een heerlijke complete gezichtsbehandeling!

Om uw huid er stralend uit te laten zien. Deze behandeling heeft een verzorgende, zuiverende en ontspannende werking. Geschikt voor ieder huidtype.
Meer info Bestellen €62.50

Sinterklaas gunt jou een relaxdag!

De Thermen & Beauty Group bestaat uit thermen door het hele land, met alle luxe bij de hand. Zwembad, diverse stoombaden, sauna en whirlpool, alles aanwezig voor een super relaxed gevoel! Geniet maar eens lekker een hele dag, de Sint ziet graag jouw stralende lach!<br>
Meer info Bestellen €25.50

Personal Metamorfose door Rob Peetoom stylist !

Misschien kijkt u iedere ochtend heel tevreden in de spiegel, maar wilt u wel eens iets anders. Na een metamorfose door één van de Rob Peetoom-stylisten (bestaande uit een nieuwe coupe en / of haarkleur en nieuwe make-up) zult u blij in de spiegel kijken!
Meer info Bestellen €160.00

Een slipervaring rijker!

Ga eens 2 uurtjes ervaren wat er gebeurt als uw auto in de slip raakt! U maakt gebruik van instructie-auto’s welke zijn voorzien van speciale aanpassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ervaren wat het verschil is in het gedrag van de auto tussen wel en geen gebruik van ABS.
Meer info Bestellen €50.00

Een Heerlijke Beautydag in Papendrecht !

Laat u zich eens heerlijk een complete dag verwennen, met alles er op en eraan. Na dit zeer uitgebreide luxe arrangement voelt u zich weer als herboren!
Meer info Bestellen €98.50

Vergroot uw natuurlijke weerstand!

Een mogelijkheid om tot diepe ontspanning te komen is door middel van massage. De combinatie massage en floaten, specifiek in deze volgorde, sluit naadloos op elkaar aan en is zeker een aanrader voor de beginnende floater.
Meer info Bestellen €82.50

Voel je goed in Elysium: Centre for Well-being!

U zult versteld staan van het schitterend gelegen Elysium, Centre for Well-being, met 16 verschillende sauna’s, diverse zwembaden, een echt strand met duinen, restaurants, etc. ’s Avonds overnacht u in het Golden Tulip Rotterdam-Centre.
Meer info Bestellen €170.00

Dagkaart voor Thermae2OOO !

Op de top van de Cauberg in het Zuid-Limburgse Valkenburg ( L) ligt Thermae2OOO. Temidden van een rustgevend landschap kunt u hier heerlijk ontspannen. Optimaal genieten van wat de aarde zorgzaam bewaarde: mineraalrijk water uit eigen bronnen.
Meer info Bestellen €27.50

Verras je partner met een Sexy fotosessie!

Lijkt het je helemaal geweldig om zo&#39;n mooie foto van je partner te hebben? Of geef zo&#39;n sexy foto van jezelf aan je partner! In een ontspannen sfeer zorgt het professionele team ervoor dat je super op de foto komt, geheel rekening houdend met jouw wensen.
Meer info Bestellen €179.00

Aqua massage : Een bruisende ervaring!

Aqua massage is een technologisch hoogstaande mechanische massagevorm, een combinatie van warmte therapie en acupressuurmassage. De basis wordt gevormd door drie elementen kracht, warmte (ca 30 graden Celsius) en water.
Meer info Bestellen €15.00

Laat uw zwangerschap een kunstwerk zijn!

Zwanger? Voor een heel unieke en mooie herinnering is een foto van een beschilderde buik een fantastisch idee. Met behulp van penselen, sponzen, kwasten, handen en airbrush wordt uw buik met verf bedekt.
Meer info Bestellen €150.00

De StarShoot Fotoshoot!

Door een combi tussen visagie, poses, kledingsets, locatie en belichting geeft de StarShoot fotoshoot u een grote variëteit aan foto’s. Bij goed weer fotograferen we zowel binnen als buiten. Aan de StarShoot fotoshoot houdt u 25 tot 35 professionele kleur- en Z/W foto’s over.
Meer info Bestellen €119.00

Als een echte filmster op een filmposter!

Ken je iemand die echt helemaal weg is van die ene film? Geef diegene dan nu de kans om hier een deel van uit te maken door op een super filmposter te staan! De styling, visagie, écht alles klopt precies en de foto wordt bewerkt tot een echte filmposter.<br>
Meer info Bestellen €179.00

Beleef een moment van rust en pure ontspanning!

Vakkundige medewerkers hebben de meest geavanceerde technieken en materialen tot hun beschikking om uw welzijn te bevorderen. De aangesloten thermencentra beschikken over uitgebreide thermen- en beautyfaciliteiten.
Meer info Bestellen €51.00

Een dag lang alle aandacht!

Voor veel vrouwen het toppunt van verwennerij: Een dag volledig verzorgd te worden in een goed beautycenter. Een dagje in Koppenol&#39;s Beauty Center in Zandvoort is misschien wel de leukste manier om heerlijk tot rust te komen en bovendien lekker verwend te worden.
Meer info Bestellen €166.00

Heb jij misschien de X - FACTOR...

Jij kunt deel uitmaken van één van de grootste castingnetwerken van Nederland. Naast een geweldige fotoshoot, word je ook nog eens ingeschreven bij 3 castingnetwerken. Bovendien krijg je alle foto&#39;s mee op CD-rom samen met het tijdschrift Casting Magazine.
Meer info Bestellen €89.00

Geniet van een heerlijke Hot Stone Massage!

Een Hot StoneMassage is een unieke ervaring van warmte, druk van de stenen, en de werking van de oliën. De warmte van de stenen dringt diep in de spieren door. Wanneer de stenen zijn verwijderd, wordt de verwarmde plek gemasseerd met de handen.
Meer info Bestellen €25.00