Welkom bij SinterKlaas Tips


Creatief moment voor jezelf

Sinterklaastips.net, de beste sinterklaasideeën
» Op prijs zoeken


Op thema zoeken


ZOEK CADEAU

Pagina 1 van 3

U wordt meegenomen in de wereld van bonbons!

U leert stap voor stap omgaan met chocolade en het vervaardigen van bonbons. U verzint de smaak van de bonbons! Aan het einde van de les neemt u uw eigen gemaakte bonbons, truffels, chocolade flikken en de recepturen mee naar huis!
Meer info Bestellen €32.00

Ontdek een wereld van wijn !

Tijdens deze workshop leert u heel veel over wijn. Onder begeleiding van een wijn-deskundige zullen vijf soorten wijn worden geproefd, waarbij op een begrijpelijke en leuke manier ook de techniek van het proeven wordt besproken. Kijken, ruiken, proeven én genieten is het motto.<br>
Meer info Bestellen €50.00

Whiskyproeverij Rondje Schotland!

Proef zes whiskies uit Schotland aan de bar in het whiskycafé. Alle Schotse whisky-regio&#39;s komen aan bod. Proef de verschillen tussen de Lowlands, Highlands, Speyside en de eilanden! Een whiskykenner begeleidt uw proeverij.
Meer info Bestellen €30.50

Leer uzelf beter kennen met een handanalyse!

Onder de handleeskunde wordt de methode verstaan om iemands karakter, gezondheid, kwaliteiten en groeimogelijkheden te "lezen" in de hand. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je niet helderziend te zijn om de informatie uit de handen te duiden.
Meer info Bestellen €60.00

Samen zilveren ringen smeden!

Een uniek stel ringen, door uzelf samen met uw partner van begin tot eind zélf gemaakt, dat geeft uw relatie wel een héél bijzondere extra dimensie! De goud- en zilversmid stelt zijn ambachtelijke en creatieve kunde en kennis èn zijn atelier graag tot uw beschikking!
Meer info Bestellen €225.00

Heerlijke huiskamerproeverij!

Huiskamerproeverij, een wijnproeverij waar het gezamenlijk proeven centraal staat en de onderlinge smaakervaring worden uitgewisseld. Ca. 10 verschillende wijnen (wit, rood en rosé) en een kaas- en vleesschotel staan op deze proeverij voor u klaar.
Meer info Bestellen €25.00

De passie die tango heet!

De Argentijnse tango is een improvisatie-dans, waarbij er in beginsel sprake is van een leider (de man) en een volger (de vrouw), maar gaandeweg uitmondt in een subtiel samenspel tussen leiden en volgen aan de hand van de muziek.
Meer info Bestellen €40.00

Dé creatieve Kadobon!

Laat de ontvanger zelf de keuze maken welke leuke creatieve workshop te volgen! Een mooie glaskralenketting maken, een sieradenset maken met echte Swarovski kristallen of een keramiek workshop waarbij eigen servies kan worden gemaakt....
Meer info Bestellen €65.00

Beeldhouwen!

Speksteen is een geweldig stukje steen voor de beginnende beeldhouwer. De steen is zacht en tot super glanzend te polijsten. U maakt een kunstwerk om trots op te zijn. U zult tot de conclusie komen dat u eigenlijk een kunstenaar bent!
Meer info Bestellen €40.00

Creëer uw eigen parfum!

De droom van iedere vrouw; zelf haar eigen parfum creëren. Een persoonlijk en exclusief parfum met een geur die herinnert aan die speciale momenten en die uw persoonlijkheid ondersteunt. Deze droom wordt nu werkelijkheid! Laat u betoveren door de mystiek van geuren.
Meer info Bestellen €82.50

Make your own dazzling cocktail!

Caiparinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini. U schudt ze zo uit uw mouw.., nadat u deze workshop Dazzling Cocktails shaken heeft meegemaakt. Gedurende 2,5 uur wordt u de kunst van het Cocktail Shaken bijgebracht.
Meer info Bestellen €34.50

Port, Port en nog ééns Port!

In de prachtige Albert Verweij Salon of bij mooi weer op het Parkterras is een leuke en gezellige Portproeverij georganiseerd. Het grote scala aan kleuren, aroma&#39;s en smaken zal u absoluut verrassen!
Meer info Bestellen €45.00

Ontwerp en smeed uw eigen zilveren ring!

U staat onder vakkundige begeleiding van de edelsmid, met ruim 38 jaar ervaring. In het atelier heeft iedereen een eigen complete werkplek met professioneel gereedschap. U heeft keuze uit verschillende breedtes zilver, 6-8-10 mm, zodat u een ring met &#39;body&#39; kunt maken.
Meer info Bestellen €97.50

Maak van uw huis een droomwoning!

Heeft u altijd al iets anders gewild, of bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw huis? Nu krijgt u de unieke kans om uw wensen en creatieve ideeën te realiseren. Samen met een deskundig interieurontwerper en stylist maakt u deze droom werkelijkheid. <br>
Meer info Bestellen €79.95

Cursus partnermassage inclusief lunch!

Als je niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om een massage te geven. Deze cursus van massagepraktijk Dick van de Poel in Gorinchem, is er op gericht om de juiste massagetechnieken aan te leren. Incl. een gezellige lunch voor 2 personen.
Meer info Bestellen €145.00

Zilversmeden op de kaasboerderij!

Samen met een echte edelsmid een zilveren hanger, sleutelhanger, broche of halssieraad maken. Wie wil dat niet? Er wordt een sieraad gemaakt naar uw eigen ontwerp en in een ontspannen sfeer op een kaasboerderij.
Meer info Bestellen €49.50

Op zoek naar de Perfecte kleuren!

Kleur zegt alles over uw stemming en persoonlijkheid. Iemand die rood draagt, is extravert en open, roze is vrouwelijk, groen drukt oprechtheid uit. Paars staat voor charme, verleiding en creativiteit. Bruin wekt vertrouwen en blauw en grijs zijn behoudend en zakelijk.
Meer info Bestellen €55.00

Laat deze sprankelende parels uw tong strelen...!

Verliefd, verloofd, getrouwd of zomaar zin in champagne? Verwen jezelf en een ander met deze bruisende belevenis! U geniet samen met andere liefhebbers bijna 1,5 uur van een sprankelende proeverij.
Meer info Bestellen €45.00