Welkom bij SinterKlaas Tips


Beleef de dag van je leven

Sinterklaastips.net, de beste sinterklaasideeën
» Op prijs zoeken


Op thema zoeken


ZOEK CADEAU

Pagina 1 van 2

Geef een privé-bos kado!

Er staan een zalige &#39;hot tub&#39; en heerlijke ligstoelen midden in het bos waardoor u onder het genot van heerlijke hapjes en drank kunt genieten van het kampvuur, de natuur en mystieke muziek op de achtergrond. <br> 
Meer info Bestellen €190.00

Leer nu pokeren!

Pokeren is niet voor niets zo populair de laatste jaren. Het is een superspannend spel met een belangrijk psychologisch element en de basisregels zijn vrij eenvoudig te leren. Bij een pokerclinic leert u pokeren en speelt u daarna al een toernooi!
Meer info Bestellen €22.50

Candlelight-Avond-Cruise door romantisch Haarlem!

Een lekker drankje, hapje en kaarslicht zijn, in combinatie met kabbelend water, de elementen die een avondrondvaart door de romantische stad Haarlem compleet maken.
Meer info Bestellen €22.50

Voorkomen is beter dan slippen!

Een dynamische combinatie van antislip- en rijvaardigheidstraining. Aan de orde komen: een audiovisueel theoriedeel over voertuigbeheersing, aangevuld met praktische verkeerstips. U krijgt persoonlijke instructie van deskundige instructeurs.
Meer info Bestellen €165.00

De Sint geeft jou: Valkenieren!

Een persoon als jij die al heel veel dingen heeft beleefd...iemand die je niet zomaar iets geeft. Juist voor jou heeft de Sint deze belevenis met roofvogels bedacht...zie ze van dichtbij en voel hun kracht. Leer de trucs van een echte valkenier en ervaar de emotie van zo&#39;n prachtig dier.
Meer info Bestellen €75.00

Romantische Candlelight-Avond-Cruise in Haarlem!

Een lekker drankje, hapje en kaarslicht zijn, in combinatie met kabbelend water, de elementen die een avondrondvaart door de romantische stad Haarlem compleet maken.
Meer info Bestellen €45.00

Leer je partner te masseren!

Deze workshop voor partners wordt niet in een groep gegeven maar als privéworkshop. In deze workshop wordt geleerd om elkaar met respect en vanuit het hart (liefde) te masseren. Een supercadeau voor de relatie voor nu en voor de toekomst.<br>
Meer info Bestellen €95.00

Slapen in een Wijnvat!

In Stavoren, Frieslands’ oudste, grootste en rijkste stad van weleer, wordt u wakker in een origineel Zwitsers wijnvat van 15.000 liter. Dit uiterst sfeervolle hotelvat is voorzien van alle moderne gemakken. Arrangement inclusief diner en ontbijt.
Meer info Bestellen €227.50

Welke boerengolf handicap heeft u?

Boerengolf is een nieuwe variant op het bekende golfspel, waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Er is geen prachtige green, maar hoge pollen gras, sloten waar u over moet springen en er lopen ook koeien in de wei.
Meer info Bestellen €30.00

Geef een nieuwe partner kado!

Is hij of zij klaar voor een nieuwe partner? Dan is dit het ideale kado. Met deze kadobon verras je hem of haar met de leukste manier om die partner te vinden.
Meer info Bestellen €29.50

Slapen in een bedstee!

Voor mensen die alles al hebben gedaan hier de volgende uitdaging: in de schitterende omgeving van het Friese Workum kan men nu slapen in een autenthieke Oud-Hollandse Herberg. Proef de sfeer en slaap in een echte bedstee!
Meer info Bestellen €85.00

In volle galop over het strand!

Al rijdend realiseert u zich weer hoe lekker het is om ontspannen op de rug van een paard te zitten. Rijd nu heerlijk door de duinen en over het strand op de rug van een superpaard. Een heerlijke strandrit van 1,5 uur waarin een ontspannen stap tot aan een rengalop aan bod komt.
Meer info Bestellen €19.50

Een Tattoo of Piercing kado!

Wat is er mooier dan iemand een blijvend kado te kunnen geven? Uiteraard gaat u wel voor een gerespecteerde tattoo shop. Bij Tattoo Bob in Rotterdam bent u aan het juiste adres...

Een all-in overnachting in het Preston Palace!

Tijdens een geheel verzorgd arrangement valt er in Preston Palace enorm veel te beleven. Alles is inclusief...Heerlijk eten en drinken, diverse spelfaciliteiten, een subtropisch zwem- en saunaparadijs en een indoor-kermis maken uw verblijf onvergetelijk. Laat u eens lekker verwennen!<br>
Meer info Bestellen €196.00

Maak uw eigen sigaar!

Leer nu deze prachtige ambacht van dé sigarenmaaktser van Nederland! De levensgenieter mag "proeven" van het maken van de sigaar; het productieproces, de verschillende smaken en geuren en hoe u deze kunt onderscheiden.<br>
Meer info Bestellen €35.00

Ervaar het ontspannen gevoel van paardrijden!

Niet met de auto door de duinen, maar heerlijk op een paardenrug! Ervaar het ontspannen gevoel van paardrijden. Deze rit is voor iedereen die (voor de eerste keer) kennis wil maken met de paardensport.
Meer info Bestellen €15.00

Fun op de skipiste!

In dit geweldige overdekte ski- en snowboard paradijs voel je je als op wintersportvakantie! Voel weer even de sneeuw onder je ski&#39;s voorbij schieten of probeer de snowboard techniek weer eens uit.
Meer info Bestellen €40.00

Bierbrouwen!

Het gele goud wordt door vele bemind... Maar hoe wordt het eigenlijk gemaakt? Geef nu diegene die zo weg is van een "lekker biertje" dé kans om het zelf te brouwen en te proeven!
Meer info Bestellen €32.50