Welkom bij SinterKlaas Tips


Sinterklaastips.net, de beste sinterklaasideeën
» Op prijs zoeken


Op thema zoeken


ZOEK CADEAU


Thema »
Pagina 1 van 19

Zelf rijden in een Lamborghini op Zandvoort!

Elke deelnemer aan de Lamborghini Race Experience krijgt de kans om met een Lamborghini Gallardo op Circuit Park Zandvoort te rijden. Welke echte liefhebber van sportwagens en snelheid kan deze verleiding weerstaan?
Meer info Bestellen €319.00

Stuntman voor 1 dag!

Ervaren stuntmensen maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects bij film- en televisieproducties. Leer een filmgevecht, spring door een brandend venster of word geschept door een auto! Spannend? Ja zeker! Gevaarlijk? Zeker niet!<br>
Meer info Bestellen €90.00

Bestuur nu zelf de Ferrari van uw keuze!

Een uur lang staat de rode Ferrari 348 TS of een rode 328 GTS tot uw beschikking. In deze auto rijdt u een route over de openbare weg. Ervaar het zelf, de sublieme acceleratie, de stabiele wegligging en het speciale Ferrari gevoel!
Meer info Bestellen €149.00

Quadrijden zonder begeleiding!

Ga eens een dagdeel rondcrossen op zo&#39;n stoere quad. Eindelijk een quad huren zonder begeleiding! U kunt dus ongestoord genieten van een middagje off road rijden in de natuurlijke omgeving van Overijssel.
Meer info Bestellen €80.00

De ervaring van je leven....Motorzweefvlieginstructie!

Met de motor aan vliegen als een vliegtuig en met de motor af als een zweefvliegtuig! Omdat het een lesvlucht is, hanteert u natuurlijk zelf de stuurknuppel. Ervaar het gevoel van vliegen als een vogel...Een onvergetelijke ervaring!
Meer info Bestellen €95.00

Zweefvliegen: zo vrij als een vogel!

Op een bijzondere locatie in &#39;t Gooi gaat u deelnemen aan het programma zweefvliegen. Na een korte uitleg stapt u in. Achter een sleepvliegtuig stijgt u rustig naar grote hoogte. Even later hoort u alleen nog het geruis van de wind.
Meer info Bestellen €89.00

Een fantastische Triggertocht door Brabant!

Met een Trigger (autoscooter) gaat u een gezellige dag tegemoet. Eén van de twee personen bestuurt de Trigger, terwijl de tweede persoon de weg uitstippelt. Elke tocht is uitgezet in de fraaie en natuurlijke omgeving. Dat wordt samen origneel genieten!
Meer info Bestellen €85.00

Hummer Experience!

Als u hem al een keer tegen bent gekomen op de weg, dan wéét u waarom ze dit de ultieme terreinauto noemen! Ervaar nu zelf hoe zes liter motorinhoud en héél veel koppel deze mastodont door het terrein weten te sleuren.
Meer info Bestellen €145.00

Rijden in een Lamborghini Diablo!

Uiteraard houdt Lamborghini de traditie in ere om namen te gebruiken die in verband staan met stieren. U begrijpt het al: de Diablo hoort daar ook bij. U bent een half uur lang de bestuurder van deze prachtige auto.
Meer info Bestellen €150.00

Mountainbike clinic in Zuid-Limburg!

Om met een mountainbike een afdaling over een bospad te maken, hoef je in principe niets te kunnen - verstand op nul en blik op oneindig. Om op dezelfde afdaling de fiets ook daadwerkelijk onder controle te houden, is meer nodig.
Meer info Bestellen €59.50

Leer nu wakeboarden!

U maakt op een veilige manier kennis met de grondbeginselen van wakeboarding. U gaat het water op met een ervaren instructeur, die u tips en aanwijzingen zal geven. De benodigde materialen - waar u gratis gebuik van kunt maken - zijn van uitstekende kwaliteit.
Meer info Bestellen €89.00

De Sint geeft jou: Zweefvliegen!

Dat je lef hebt dat wist de Sint al... vandaar nu maar eens de lucht in met een knal! De Sint wilde je iets heel speciaals geven... dus nu mag je het zweefvliegen zelf eens gaan beleven! Eenmaal met beide benen weer op de grond, krijg je zelfs een officieel certificaat dat je de vlucht doorstond!
Meer info Bestellen €35.00

Geef een privé-bos kado!

Er staan een zalige &#39;hot tub&#39; en heerlijke ligstoelen midden in het bos waardoor u onder het genot van heerlijke hapjes en drank kunt genieten van het kampvuur, de natuur en mystieke muziek op de achtergrond. <br> 
Meer info Bestellen €190.00

Leer nu pokeren!

Pokeren is niet voor niets zo populair de laatste jaren. Het is een superspannend spel met een belangrijk psychologisch element en de basisregels zijn vrij eenvoudig te leren. Bij een pokerclinic leert u pokeren en speelt u daarna al een toernooi!
Meer info Bestellen €22.50

Candlelight-Avond-Cruise door romantisch Haarlem!

Een lekker drankje, hapje en kaarslicht zijn, in combinatie met kabbelend water, de elementen die een avondrondvaart door de romantische stad Haarlem compleet maken.
Meer info Bestellen €22.50

Voorkomen is beter dan slippen!

Een dynamische combinatie van antislip- en rijvaardigheidstraining. Aan de orde komen: een audiovisueel theoriedeel over voertuigbeheersing, aangevuld met praktische verkeerstips. U krijgt persoonlijke instructie van deskundige instructeurs.
Meer info Bestellen €165.00

De Sint geeft jou: Valkenieren!

Een persoon als jij die al heel veel dingen heeft beleefd...iemand die je niet zomaar iets geeft. Juist voor jou heeft de Sint deze belevenis met roofvogels bedacht...zie ze van dichtbij en voel hun kracht. Leer de trucs van een echte valkenier en ervaar de emotie van zo&#39;n prachtig dier.
Meer info Bestellen €75.00

U wordt meegenomen in de wereld van bonbons!

U leert stap voor stap omgaan met chocolade en het vervaardigen van bonbons. U verzint de smaak van de bonbons! Aan het einde van de les neemt u uw eigen gemaakte bonbons, truffels, chocolade flikken en de recepturen mee naar huis!
Meer info Bestellen €32.00