Welkom bij SinterKlaas Tips


Gezellig avondje-uit

Sinterklaastips.net, de beste sinterklaasideeën
» Op prijs zoeken


Op thema zoeken


ZOEK CADEAU

Pagina 1 van 3

De Tapas Boot!

Houdt u ook zo van tapas? Dat komt goed uit, want de Tapasboot vaart het hele jaar door. Vanaf de pittoreske, gezellige Oude Haven stap je op de salonboot Animathor of Navigathor. Hier zit je meteen in het historische hart van de Waterstad.
Meer info Bestellen €65.00

Leiden proeven en ontdekken!

Beleef een onvergetelijk high-tea-arrangement in Restaurant ‘het Prentenkabinet’ in Leiden. De ligging in de prachtige oude Pieterswijk biedt u de mogelijkheid om vooraf de oude binnenstad van Leiden te <br>(her) ontdekken, onder leiding van een deskundige gids.
Meer info Bestellen €49.50

Varen en eten... Een dagje om nooit meer te vergeten!

Heerlijk luxe 3-gangen diner inclusief wijnarrangement met tussendoor een romantische rondvaart door de Leidse grachten. Een veelzijdig arrangement voor zowel eten als beleven!
Meer info Bestellen €120.00

Een muzikaal Jazz Diner, incl. wijnarrangement!

U kunt in restaurant de Parsleyclub in Amsterdam genieten van een wisselend &#39;Cooking Jazz&#39;-arrangement. Dit arrangement bestaat uit swingende live jazz uitgevoerd door een band met steeds wisselende samenstelling.
Meer info Bestellen €130.00

Een avond uit, plezier maken, maar vooral lekker eten!

Restaurant Kitsch in Amsterdam heeft het. Kitsch is glitter en glamour. Kitsch is sexy en zwoel. Soapies en mooie mensen voelen zich hier thuis. Het eten? De menukaart is de grootste verassing, die loopt van hamburger tot kaviaar.

Dineren in het kleinste Kasteeltje van Nederland!

Dit restaurant biedt een keur aan verfijnde en verrassende gerechten uit de Franse keuken. Heerlijk dineren met uitzicht op de schitterende tuin met eeuwenoude bomen! Geniet van een glas champagne en een surprise-menu in het kleinste kasteeltje van Nederland.
Meer info Bestellen €99.00

De brunchboot!

De kapitein bedenkt een prachtige route door de imposante havens en langs de unieke Skyline van Rotterdam. En u? U hoeft alleen maar te genieten van de heerlijkheden en het spectaculaire uitzicht over de Maas.<br>
Meer info Bestellen €57.00

Ontspannen koe knuffelen en daarna heerlijk dineren!

In 3 stappen leert u het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen. Tussen de koeien wordt uw rechterhersenhelft geprikkeld om uw intuïtie te ontwikkelen. Na het koe knuffelen kunt u kiezen uit romantisch dineren of avontuurlijk ribhouse.
Meer info Bestellen €135.00

Culinaire proeverij over de Regge!

Met een kalm gangetje dobbert u over de Regge, terwijl u geniet van de voorbijtrekkende rietkragen. Geniet van de Reggestreek en ontdek de culinaire gerechten die vervaardigd zijn uit producten uit de streek!
Meer info Bestellen €39.50

Het ultieme kado voor de whisky liefhebber: 5-gangen Whiskydinner!

De gerechten worden met verse regionale producten naar Schots recept gemaakt en gecombineerd met speciaal geselecteerde whisky’s uit de 400 soorten tellende whiskybar. Een diner en proeverij in één!
Meer info Bestellen €62.50

Proeven van Kunst®!

Proeven van Kunst® is een uniek, culinair en cultureel evenement. Gedurende dit evenement wordt in Restaurant Smaak te Arnhem dit speciale Proeven-van-Kunst®-menu aangeboden, waarbij u na afloop het onderbord als uniek kunstwerk mee naar huis mag nemen!
Meer info Bestellen €130.00

Een heerlijke avond uit!

U wordt door Chefkok Marc van Rooden verrast met een wel heel bijzonder menu. Met trots creëert de chef iedere maand weer een nieuw vier gangen menu. Een ding is zeker, genieten zult u zeker.
Meer info Bestellen €98.00

Vorstelijk dineren en een adembenemende rondvlucht!

U maakt een adembenemende rondvlucht in de meest luxe helikopter ter wereld. Vervolgens kunt u genieten een heerlijk 3- gangen diner bij een super restaurant.
Meer info Bestellen €396.00

Een dagje uit eten!

Een bijzonder arrangement van restaurant het Prentenkabinet in Leiden! De ligging in de prachtige oude Pieterswijk en de bijzondere sfeer van het eeuwenoude pand maken dit restaurant tot één van de meest karakteristieke en trendy restaurants van Leiden!
Meer info Bestellen €99.00

Tapas, Lounge & Fingerfood!

In trendy restaurant Cook&Ny kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid diner. Het 5-gangen menu wordt aangeboden in de vorm van diverse tapas!
Meer info Bestellen €80.00

Een muzikaal Jazz-Diner!

U kunt in restaurant de Parsleyclub in Amsterdam genieten van een wisselend &#39;Cooking Jazz&#39;-arrangement. Dit arrangement bestaat uit swingende live jazz uitgevoerd door een band met steeds wisselende samenstelling.
Meer info Bestellen €90.00

Hier is Piet zelfs jaloers op: High Chocolate!

Bij dit kado moest de Sint wel aan jou denken... dit chocogenot wil hij jou graag schenken! Een flinke pot warme chocolademelk is aan jou wel besteed en een etagère vol chocoladelekkernijen waar je je helemaal vol van eet!
Meer info Bestellen €29.00

Pasta e basta!

Hét wereldberoemde Italiaanse restaurant met zingende bediening, dagverse pasta&#39;s en mooie wijnen in het hartje van Amsterdam. Behalve dat de bediening &#39;bloedstollend&#39; mooi zingt, geven ze u ook een warm &#39;huiskamergevoel&#39;.
Meer info Bestellen €99.00